vraag een demo

Larcier Business presenteert de nieuwe generatie software voor berekening, optimalisatie en aangifte

inhoud waarom functies welke Sofisk installatie FAQ     STEL ONS UW VRAAG BESTEL
 

Wat biedt Sofisk?

Sofisk is de meest gebruiksvriendelijke tool voor uw belastingen.
Het garandeert u de juiste berekening, optimalisatie en aangifte.
Van personenbelasting, vennootschapsbelasting, belasting voor niet-inwoners (vennootschappen) en rechtspersonenbelasting.
U installeert en bent vertrokken.

 

Sofisk heeft 3 ONDERDELEN

1 Auto Controle

U gebruikt onze sterk uitgebreide invulschermen om stap voor stap de aangifte én ook alle noodzakelijke bijlagen in te vullen. Zo is uw aangifte gegarandeerd volledig en correct ingevuld. Alle controles van de FOD Financiën gebeuren automatisch.

 

Welke Sofisk past bij u?

3 Auto Aangifte

U moet niet elk jaar uitzoeken hoe Biztax en Tax-on-web evolueren. Sofisk houdt alles voor u bij en automatiseert. U verzamelt dus alles elk jaar in Sofisk. De hele aangifte betekent daarna slechts één druk op de knop. Voor aangifte én bijlagen.

 

Welke Sofisk past bij u?

 

2 Auto Optimalisatie

U kent uw aangiftebedrag meteen en op elk moment. Maar u optimaliseert uw belastingen ook. Hulpprogramma's adviseren u over optimalisering van onder andere voorafbetalingen en pensioensparen, helpen u bij investeringsreserves, geven een optimale verdeling van schuldsaldoverzekeringen, interesten en kapitaalsaflossingen, ... Gelijktijdig kunt u de inhoud van maximaal twee rubriekcodes laten variëren tussen zelf op te geven begin- en eindwaarden. U betaalt dus geen cent te veel.

 

Welke Sofisk past bij u?

 

Sofisk heeft 4 RUBRIEKEN

1 Personenbelasting

U hoeft zich geen zorgen te maken over de Personenbelasting. Sofisk garandeert u een correcte en snelle berekening. Met veel hulpschermen regelt het ook alle uitzonderingen en specifieke gevallen zoals belasting niet-inwoner en hypotheekleningen inclusief aflossingstabellen. U krijgt uitleg bij elke rubriek. En Sofisk garandeert de aangifte via Tax-on-web met één druk op de knop.


Welke Sofisk past bij u?

 

2 Vennootschapsbelasting

Ook na de invoering van Biztax levert een juiste aangifte van de vennootschapsbelasting geen tijdverlies op. Sofisk regelt dit allemaal voor u. Het helpt u door de volledige aangifte, inclusief de meer complexe dingen als investeringsreserves, financieringen en verworpen uitgaven. Biztax hoeft u niet eens te kennen. U geeft alles aan in Sofisk, de aangifte gebeurt dan automatisch.


Welke Sofisk past bij u?

 

3 Belasting niet-inwoners/vennootschappen

Hebt u cliënten die hier niet wonen maar wel in ons land belastingplichtig zijn? Ook voor hen kan u eenvoudig de belasting berekenen, optimaliseren en voor Biztax voorbereiden. Aangifte via Biztax is vanaf 2015 immers verplicht.


Welke Sofisk past bij u?

 

4 Rechtspersonenbelasting

België kent honderdduizenden VZW's en stichtingen. Ook hun belastingaangifte kan u met Sofisk berekenen, optimaliseren en voor Biztax voorbereiden. Aangifte via Biztax is vanaf 2015 immers verplicht.


Welke Sofisk past bij u?