Sofisk

U hebt een vraag

Hebt u vragen over Sofisk? Wilt u Sofisk uitproberen? Neem contact met ons op. Wij sturen u vrijblijvend een demo versie van ons programma.

We geloven niet in formulieren met verplichte velden, maar in directe communicatie. U kunt ons bereiken via

 

sofisk@larcier.com

of

0800 39 067 (optie 4)

 

Larcier Business
Hoogstraat 139 - Bus 6
1000 Brussel

Wij horen graag van u

Meer informatie

Ons team staat steeds tot uw beschikking voor uw technische of inhoudelijke vragen. Aarzel ook niet ons op de hoogte te brengen van uw bemerkingen. U kan ons telefonisch bereiken of via e-mail. Om deontologische redenen is de redactie niet gerechtigd om juridisch advies te geven. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een consulent die u tegen betaling kan begeleiden.

Verantwoordelijksheidsclausule

De redactie en de uitgever besteden de grootste zorg aan de publicatie van de teksten en correcte berekeningen, maar zijn in geen geval gehouden tot een resultaatsverbintenis mochten bepaalde vergissingen aan hun waakzaamheid ontgaan zijn. Larcier Business stelt zich tevens tot doel om haar databanken en software steeds actueel te houden en er zorg voor te dragen dat de verstrekte informatie juist en volledig is. Alhoewel wij dit tot een absoluut minimum trachten te beperken, zijn fouten evenwel niet uit te sluiten.

Larcier Business is geen adviesverstrekker

Met onze uitgaven en software proberen wij u zo volledig en accuraat mogelijk in te lichten over een bepaald thema of onderwerp zodat u zelf, op basis van deze informatie, een oordeelkundig besluit kan nemen. Kortom, Larcier Business is een informatieverstrekker maar verleent geen advies. Het spreekt daarom voor zich dat wij niet optreden als adviesverstrekker bij uw vragen omtrent concrete situaties of dossiers.