Sofisk

VRIJBLIJVEND SOFISK DEMOVERSIE AANVRAGEN

* indicates required

Bevestig met het vakje hieronder dat Larcier-Intersentia u e-mails over Sofisk mag sturen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Wij horen graag van u

Heeft u vragen over Sofisk? Wilt u Sofisk uitproberen? Neem contact met ons op. Wij sturen u vrijblijvend een demoversie van ons programma. U kunt ons bereiken via support@sofisk.be of 0800 39 067 (druk 1-3)

Meer informatie

Ons team staat steeds tot uw beschikking voor uw technische of inhoudelijke vragen. Aarzel ook niet om ons op de hoogte te brengen van uw bemerkingen. U kunt ons telefonisch bereiken of via e-mail. Om deontologische redenen is de redactie niet gerechtigd om juridisch advies te geven. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een consulent die u tegen betaling kan begeleiden.

Verantwoordelijksheidsclausule

De redactie en de uitgever besteden de grootste zorg aan de publicatie van de teksten en correcte berekeningen, maar zijn in geen geval gehouden tot een resultaatsverbintenis mochten bepaalde vergissingen aan hun waakzaamheid ontgaan zijn. Larcier-Intersentia stelt zich tevens tot doel om haar databanken en software steeds actueel te houden en er zorg voor te dragen dat de verstrekte informatie juist en volledig is. Alhoewel wij dit tot een absoluut minimum trachten te beperken, zijn fouten evenwel niet uit te sluiten.

Larcier-Intersentia is geen adviesverstrekker

Met onze uitgaven en software proberen wij u zo volledig en accuraat mogelijk in te lichten over een bepaald thema of onderwerp zodat u zelf, op basis van deze informatie, een oordeelkundig besluit kunt nemen. Kortom, Larcier-Intersentia is een informatieverstrekker maar verleent geen advies. Het spreekt daarom voor zich dat wij niet optreden als adviesverstrekker bij uw vragen omtrent concrete situaties of dossiers.