Sofisk

Welkom

Sofisk wordt gemaakt door fiscale en IT-specialisten om uw leven te vereenvoudigen. Na een erg eenvoudige installatie, geeft Sofisk u de kennis die u nodig hebt!

 • Ontvang een correcte aangifte
 • Weet meteen hoeveel u betaalt
 • Bespaar geld
 • Doe de aangifte met één druk op de knop

Het is eenvoudig: Sofisk begeleidt u door alle onderdelen van de aangifte, maakt de juiste berekening, helpt u om maximaal te optimaliseren en realiseert de aangifte voor u.

Sofisk is volledig en altijd up-to-date. Het bevat alle hulpprogramma’s die u nodig hebt en biedt u een kosteloze helpdesk aan. En het kost driemaal minder dan andere software die dezelfde kwaliteit heeft.

Eerst zien, dan geloven?
Vraag vandaag nog een demo versie aan en overtuig uzelf.

Sofisk ● 4 rubrieken

1 Personenbelasting

Sofisk garandeert u een correcte en snelle berekening. Met veel hulpschermen regelt het ook alle uitzonderingen en specifieke gevallen zoals belasting niet-inwoner en hypotheekleningen inclusief aflossingstabellen. U krijgt uitleg bij elke rubriek. Bovendien garandeert Sofisk de aangifte via Tax-on-web met één druk op de knop.

2 Vennootschapsbelasting

Via Biztax stuurt u zonder tijdverlies een juiste aangifte van de vennootschapsbelasting op. Sofisk regelt dit allemaal voor u. Het helpt u door de volledige aangifte, inclusief de meer complexe dingen als investeringsreserves, financieringen en verworpen uitgaven. U hoeft Biztax niet eens te kennen. U geeft alles aan in Sofisk, de aangifte wordt automatisch gegenereerd.

3 Niet-inwoners

Hebt u cliënten die hier niet wonen maar wel in ons land belastingplichtig zijn? Ook voor hen kan u eenvoudig de belasting berekenen, optimaliseren en voor Biztax voorbereiden. Aangifte via Biztax is vanaf 2015 immers verplicht.

4 Rechtspersonenbelasting

België kent 100 000 VZW’s en stichtingen. Ook hun belastingaangifte kan u met Sofisk berekenen, optimaliseren en voor Biztax voorbereiden. Aangifte via Biztax is vanaf 2015 immers verplicht.

File Icons

Technische eisen

Er zijn zo goed als geen technische eisen voor Sofisk. Iedereen met een Windows PC en een actieve internetconnectie kan Sofisk gebruiken. Op dit moment is er geen versie van Sofisk beschikbaar voor de operating systems van Apple (Mac OS).

Sofisk downloaden Demo aanvragen

Sofisk ● 3 onderdelen

1 Auto Controle

U gebruikt onze sterk uitgebreide invulschermen om stap voor stap de aangifte én ook alle noodzakelijke bijlagen in te vullen. Zo is uw aangifte gegarandeerd volledig en correct ingevuld. Alle controles van de FOD Financiën gebeuren automatisch.

2 Auto Optimalisatie

U kent uw aangiftebedrag meteen en op elk moment. Maar u optimaliseert uw belastingen ook. Hulpprogramma’s adviseren u over optimalisering van onder andere voorafbetalingen en pensioensparen, helpen u bij investeringsreserves, geven een optimale verdeling van schuldsaldoverzekeringen, interesten en kapitaalsaflossingen ... U betaalt dus geen cent te veel.

3 Auto Aangifte

U moet niet elk jaar uitzoeken hoe Biztax en Tax-on-web evolueren. Sofisk houdt alles voor u bij en automatiseert. U verzamelt dus alles elk jaar in Sofisk. De hele aangifte is daarna slechts één druk op de knop. Voor aangifte én bijlagen.

Sofisk ● functies

Auto Dossier

De aangiften van het vorige jaar kunnen immers volledig of gedeeltelijk overgenomen worden. En u kunt zoveel dossiers aanmaken als u wil.

Multi Aangfite

Met Sofisk kunt u werken aan verschillende aangiften tegelijkertijd. U kunt ook verschillende aangiften klaarzetten voor verzending en ze toch apart opsturen.

Auto Update

Wetswijzigingen en andere aanpassingen worden onmiddellijk doorgevoerd. Dankzij de automatische updatetool beschikt u dezelfde dag nog over de meest recente editie van Sofisk.

Print

U kunt uw klanten een duidelijk overzicht meegeven. U kunt uw dossiers immers afdrukken op twee manieren: volledig of beknopt. Voor de printversie kunt u zelfs kiezen uit vier talen.

Taxwin Integratie

Per code krijgt u extra praktische uitleg en voorbeelden. Gratis beknopte info of uitgebreid met een Taxwin abonnement.

Calculator

Rubrieken die een berekening vooraf vragen, kan u via handige hulpschermen invullen en steeds opnieuw raadplegen. U kunt deze berekening ook telkens aanpassen.

Wij horen graag van u

Sofisk Plus
     €975,00ex. btw per jaar      €731,25ex. btw 1ste jaar Tijdelijk aanbod: nu 25% korting
 • Personenbelasting
 • Personenbelasting niet-inwoners
 • Aangifte via Tax-on-Web
 • Vennootschapsbelasting
 • Vennootschapsbelasting niet-inwoners
 • Rechtspersonenbelasting
 • Aangifte via Biztax
Bestellen

Meer informatie

Ons team staat steeds tot uw beschikking voor uw technische of inhoudelijke vragen. Aarzel ook niet ons op de hoogte te brengen van uw bemerkingen. U kan ons telefonisch bereiken of via e-mail. Om deontologische redenen is de redactie niet gerechtigd om juridisch advies te geven. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een consulent die u tegen betaling kan begeleiden.

Contact

U kunt ons QA team elke werkdag bereiken van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 op het nummer 0800 39 067. Ons e-mailadres is sofisk@larcier.com.

Verantwoordelijksheidsclausule

De redactie en de uitgever besteden de grootste zorg aan de publicatie van de teksten en correcte berekeningen, maar zijn in geen geval gehouden tot een resultaatsverbintenis mochten bepaalde vergissingen aan hun waakzaamheid ontgaan zijn. Larcier Solutions stelt zich tevens tot doel om haar databanken en software steeds actueel te houden en er zorg voor te dragen dat de verstrekte informatie juist en volledig is. Alhoewel wij dit tot een absoluut minimum trachten te beperken, zijn fouten evenwel niet uit te sluiten.

Larcier Solutions is geen adviesverstrekker

Met onze uitgaven en software proberen wij u zo volledig en accuraat mogelijk in te lichten over een bepaald thema of onderwerp zodat u zelf, op basis van deze informatie, een oordeelkundig besluit kan nemen. Kortom, Larcier Solutions is een informatieverstrekker maar verleent geen advies. Het spreekt daarom voor zich dat wij niet optreden als adviesverstrekker bij uw vragen omtrent concrete situaties of dossiers.